Ældre Sagen Ishøj

Billedmalerskole for begyndere og øvede


Dato og tid

Tirsdag d. 11. september 2018 kl. 09:30 til tirsdag d. 27. november 2018 kl. 13:00

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 3. september 2018 kl. 16:00

Sted

Ishøj Kulturskole
Vejledalen 9
2635 Ishøj
Denmark

Arrangør

Ældre Sagen Ishøj
+45 40100401
alfa@ishoejby.dk

Billedmalerskole

Kom og få inspiration, ideer til dit maleri og få mulighed for at eksperimentere med forskellige teknikker og materialer. Kurset er for begyndere og øvede med lyst til at lære nyt og arbejde med forskellige teknikker og prøve dem af i en inspirerende billedmalerskole! Vi arbejder grundigt med bunden, da den er vigtig for et godt resultat. Vi kan eksperimentere og arbejde med modelling paste, silkepapir, tyl, limlak, poscatudser, stencils m.m.          

Vi arbejder hver sæson med et tema – i efterår 2018 er det Det Abstrakt Maleri, vi vil udforske!
Underviser vil løbende komme med korte oplæg med teknik, inspiration og opgaver, hvor jeg viser, hvordan du kan bygge din bund op på forskellige måder og forskellige teknikker, og få et spændende resultat. Du kan både arbejde med abstrakt maleri og med mere figurativt maleri. Du vil også blive introduceret til farvelære, og hvordan du bruger farvecirklen. Vi vil i løbet af kurset arbejde med mange forskellige teknikker som lag på lag, ridseteknik, skabeloner, vilde streger, tynde laserende lag og forskelligt værktøj. Vi vil også øve os i at arbejde med konkrete opgaver og oplæg til dit maleri! Frem for alt vil vi have det hyggeligt og inspirere hinanden! Du skal have prøvet at male før og være lidt fortrolig med både maling, pensler og lærreder. Medbring 2-3 lærreder i størrelsen 50 x 60 eller større - dog max 80 x 100 cm- og gerne et par mindre på 30 x 30 cm. Alle øvrige materialer er til stede på Billedmalerskolen.

Mødested

Billedlokalet, Kulturskolen – Vejledalen 9

Deltagelse

Åben for alle medlemmer af Ældresagen

Pris

Tilmelding fra den 2. juli 2018 kontakt underviseren først per telefon.

Betaling sker bedst på online-tilmeldingssiden, se omtalen heraf side 47

Underviser: Gitte Thielst – se mere www.gittethielst.dk – er du interesseret eller har spørgsmål, så ring til Gitte Thielst på 61 39 69 52

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Ældre Sagen Ishøj
+45 40100401
alfa@ishoejby.dk